Rolul consultantului. Bucura-te cu adevarat de experienta doTerra.

Indiferent daca esti un cunoscator sau un nou venit in lumea uleiurilor esentiale, pentru a te bucura cu adevarat de experienta doTerra, este important sa iti alegi consultatul cu mare atentie. Persoana care te inscrie in doTerra este responsabila ca tie sa iti fie bine, ea este cea pe care o preferi pentru sfaturi si este mentorul tau in materie de solutii naturale. 

Poti fi oriunde in lume, uleiurile le vei primi direct de la doTerra, insa sfaturile direct de la cel cu care ai creat o relatie de colaborare, adica cel care te-a inscris in doTerra. Consultantul tau, impreuna cu cei din comunitatea din care faceti parte, te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza uleiurile esentiale, dai si cum sa le integrezi cat mai bine uleiurile in viata ta de zi cu zi. Ei sunt cei care sunt calauzele tale in lumea esentialelor si sunt responsabili sa te puna in legatura cu resursele de care ai nevoie ca sa obtii rezultatele pe care ti le propui pentru tine si cei dragi tie. Indrumarea si resursele informationale sunt importante, mai ales pentru ca timpul este o resursa limitata si extrem de valoroasa pentru fiecare dintre noi. 

 Abordarea comunitatii Familia by Silvia Malik este una holistica, accentul punandu-se pe a avea cu adevarat grija de sanatatea ta, dar si in a te implica in viata celor dragi.  

De asemenea, in cadrul comunitatii noastre, exista o platforma speciala de sprijin (Discord). Pe aceasta platforma ne unim experientele, cunostintele si inimile pentru a rezolva afectiuni fizice sau emotionale. Consideram că informația de calitate trebuie să circule, tocmai pentru a atinge cât mai multe persoane. 

 Articolul de mai sus este menit sa clarifice niste chestiuni de baza pe care toti trebuie sa le cunoastem, fie ca suntem simpli consumatori doTerra, fie ca suntem consultanti (inrolatori). 
Fiecare persoana este importanta si merita maximul de sprijin pe care il poate primi.  

Solicitati ajutorul celui care este responsabil de voi, de ori de cate ori aveti nevoie! 

Te așteptăm în comunitatea noastră, unde poți beneficia de ajutorul echipei de specialiști. Dorința noastră este de a încuraja oamenii să caute cea mai sănătoasă soluție pentru problema cu care se confruntă. 

Recomandări