Programul de recompensare a Loialitatii LRP (Loyalty Reward Program)

Utilizarea uleiurilor esențiale este o artă și o știință. Uleiurile pot avea un impact puternic asupra sănătății fizice, stării tale de spirit, asupra pielii, împreună cu multe alte beneficii holistice.  

Experiența doTerra începe încă din momentul în care vei deschide primul ulei esențial. Pentru a îți susține călătoria către un stil de viață echilibrat, echipa doTerra a gândit un program de fidelizare ingenios. Programul se numește LRP, adică Loyalty Reward Program.   

Ce este LRP?  

Programul de Recompensare a Loialitatii (LRP) lansat de doTERRA iti ofera puncte gratuite (puncte pe produs) pentru orice cumparatura lunara plasata prin intermediul programului.  

In momentul in care te inscrii ca si participant in Programul de Recompensare a Loialitatii (LRP), incepi sa castigi instant punctele cadou, ce pot sa fie utilizate pentru a iti achizitia produse doTERRA dorite.  Aici poți urmări și un video explicativ

Care sunt pasii? 

 1. Inroleaza-te ca Wellness Advocate
  In calitate de Wellness Advocate vei putea cumpara produsele la pret de wholesale, adica vei beneficia de un pret cu 25% mai mic decat pretul de retail. La prima comanda fie va fi necesar sa achiti taxa de inrolare, fie vei putea comanda un kit care include taxa de inrolare.
    
 2. Seteaza-ti LRP-ul.
  In momentul in care te inscrii cu LRP, vei primi produse gratuite. Plaseaza comanda lunara personalizata pentru a iti asigura mereu stocul si vei beneficia si de reducere aditionala (in puncte pe produs), care este intre 10-30% din totalul cumparat. Aceste puncte pot fi incasate in produsele doTerra preferate. Procentajul returnat depinde de kit-ul cu care te inrolezi.
    
 3. Comanda online pentru a primi banii pe transport in puncte
   
 4. Aduna 125 PV pentru a primi produsul lunii gratuit 

Informații utile:  

Inainte de a inscrie pe cineva in Familia noastra, nu uita sa iti setezi LRP-ul pentru a putea beneficia de comision.  

Programul LRP are foarte multe beneficii, insa nu este obligatoriu. In cazul in care nu este activ, nu vei putea primi punctele cadou, produsele gratuite sau comisioanele.  

Pentru a mentine activ serviciul LRP, trebuie plasata o comanda in fiecare luna. Iti vei putea alege o data scadenta, intre 1 si 28 ale lunii. In functie de data aleasa, soft-ul la transforma cosul de cumparaturi (LRP Template) intr-o comanda ferma (LRP Order). Nu uita sa iti verifici mereu comanda (pana cu o zi inainte de data scadenta), pentru a evita sa comanzi exact produsele din luna anterioara.  

Cum poate evolua procentajul tau?  

 • In lunile 1-3 – procentajul este de 10 % 
 • In lunile 4-6 – procentajul este de 15 % 
 • In lunile 7-9 – procentajul este de 20 % 
 • In lunile 10-12 – procentajul este de 25 % 
 • In lunile 13+ procentajul este de 30 % 

Bankwire versus Credit Card: metoda care permite sa nu se proceseze comenzi fara voia ta. Dupa plasarea comenzii LRP, revino in contul tau si schimba modalitatea de plata din Credit Card in bankwire, pentru a nu se face pe viitor o debitare automata de pe card. Cand vrei o noua comanda, revii in cont si schimbi ca procesarea comenzii sa fie facuta de pe cardul salvat 

Evita sa achiti factura direct la banca, deoarece comisioanele bancii sunt mari 

Poti utiliza cardul Revolut pentru plati in general, o sa fii foarte incantat de serviciile lor. La Resurse aditionale poti regasi video despre cardul Revolut.  

La folosirea punctelor ți se rețin 2 euro per comandă 

Daca vreti plasezi o comanda si sa iti utilizezi punctele din programul LRP, tine minte ca trebuie sa existe minim un produs in cos, iar acesta trebuie achitat cu bani. 

In cazul in care doresti suport cu implementarea LRP sau ai alte nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.  

Recomandări