Produse naturale pentru rezoluțiile de Anul Nou

Odată cu un nou an vin noi obiective. Poate vei lucra pentru a dezvolta o rutină de exerciții mai consistentă sau poate ai dori să îți mărești gradul de concentrare. Oricare ar fi obiectivele tale, acum este un moment excelent pentru a crea schimbări pozitive în viața ta.

Stabilirea obiectivelor poate fi descurajatoare, mai ales dacă simți că nu ai reușit să le implementezi în trecut. Dacă ai renunțat după a doua săptămână de mers la sală sau ai cumpărat sucul preferat după ce ai promis că vei reduce zahărul, s-ar putea să crezi că nu prea are rost să îți setezi rezoluții de Anul Nou.

Dar amintește-ți, nu ești singur și acesta este un an nou-nouț de posibilități. Nu pune limite potențialului tău de a învăța și de a crește.

Obiectivele setate trebuie să fie specifice, realiste și, cu siguranță, trebuie să le scrii! Nu te compara cu ceilalți. Și dacă te împiedici în timp ce încerci să îți îndeplinești obiectivul, ai răbdare. Dă dovadă de puțină compasiune și continuă să încerci.

Produsele naturale îți pot oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a îți atinge obiectivele. Am adunat mai jos câteva dintre cele mai bune produse doTERRA pe care le poți folosi pentru atingerea obiectivelor de sănătate și bunăstare pe care le dorești.

Îmbunătățirea nutriției

Dacă unul dintre obiectivele tale este să te asiguri că primești nutriția de care organismul tău are nevoie, mai multe produse doTERRA te pot sprijini! În primul rând, fă din Pachet doTERRA Lifelong Vitality® o parte din rutina ta zilnică. Acest favorit doTERRA oferă organismului tău nutrienți, beneficii metabolice și antioxidanți puternici.*

Dacă o nutriție îmbunătățită este un obiectiv al familiei, verifică doTERRA A2z Chewables (Masticabil) pentru copiii tăi! Aceste suplimente gustoase combină vitamine și extracte botanice pentru a sprijini dezvoltarea celulară sănătoasă.*

Crearea unei rutine de exerciții

Uneori, să te ridici și să te miști este ultimul lucru pe care vrei să-l faci; cu toate acestea, exercițiile fizice regulate pot avea un impact pozitiv asupra sănătății tale fizice și mentale. Dacă ești în căutarea unor produse naturale pe care să le încorporezi în rutina de antrenament, încearcă doTERRA Respira®. Utilizarea acestui frumos amestec de ulei poate ajuta la menținerea senzației de căi respiratorii curate – fiind exact ceea ce ai nevoie înainte de a pleca la plimbare sau de a face yoga. Modul perfect de a-ți încheia antrenamentul este prin aplicarea Deep Blue Rub mușchilor și articulațiilor tale. Vei experimenta o senzație minunată de răcoare, liniștitoare, încheind exercițiul într-o notă înaltă.

Hrănește-ți pielea

Pielea ta, cel mai mare organ al corpului tău, este atât de importantă! Este esențial să te protejezi împotriva amenințărilor externe. Dacă speri să îți hrănești și să îți susții pielea în acest an, iată câteva produse doTERRA care te pot ajuta. Yarrow|Pom este super linistitor. Atunci când este folosit ca parte a rutinii zilnice, poate promova aspectul tânăr și sănătos al pielii.

Un alt superstar în îngrijirea pielii este Ulei esențial de arbore de ceai. Proprietățile sale de curățare și purificare sunt de întinerire pentru piele. De asemenea, este minunat de eficient atunci când este aplicat pe unghiile de la mâini și de la picioare, menținându-le sănătoase și frumoase.

Răspunzând mai pozitiv la stres

Stresul face parte din viața de zi cu zi. Este posibil să ai de-a face cu un loc de muncă solicitant, să ai grijă de copii sau să ai relații tensionate. Stresul nu poate fi evitat, dar poți lua măsuri pentru a răspunde într-un mod mai pozitiv, ajutat în eforturi de produse doTERRA care te susțin. Adaptiv®, de exemplu, are o aromă calmantă, relaxantă, care poate contribui la promovarea unui mediu mai liniştit. The Mind & Mood Wellness Program este o altă resursă utilă în acest sens. Acest program de wellness conține instrumente puternice menite să creeze un mediu înălțător care te ajută să te simți centrat, indiferent de ce ți-ar aduce viața în cale. După înscrierea în programul Mind & Mood Wellness, vei primi un kit în fiecare lună timp de trei luni, plin de produse incredibile care să te sprijine.

Reducerea încărcăturii tale toxice

O sarcină toxică mare este o povară grea pentru corpul tău. Dar, din fericire, anumite produse doTERRA te pot ajuta să reduci această sarcină! Mai întâi, să vorbim despre doTERRA în gardă Concentrat de curățare. Acest produs de curățare special este netoxic și biodegradabil, deci este sigur pentru mediu și sigur de utilizat în preajma celor dragi. Înlocuirea produselor de curățare dure din casa ta cu această opțiune naturală este un prim pas excelent pentru reducerea încărcăturii toxice.

Zendocrin® este un alt produs uimitor care te ajută să atingi acest obiectiv. Este un amestec puternic de uleiuri esențiale care, atunci când este administrat intern, poate susține capacitatea naturală a corpului de a se curăța de toxine și radicali liberi.*

Noul an este o bună oportunitate de a o lua de la capăt cu ardezie curată. Cu dăruire și compasiune de sine, poți face schimbările de care ai nevoie pentru a-ți trăi cea mai bună viață. Și nu uita, produsele doTERRA sunt lângă tine pentru a te sprijini la fiecare pas. Așadar, ieși din zona ta de confort și folosește acest an pentru a schimba părți din viața ta în bine!

*Aceste afirmații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală.

Recomandări