Principiile si valorile noastre. Care sunt avantajele inscrierii printr-unul dintre consultantii echipei noastre ?

Am creat o comunitate primitoare, iar intenția noastră de bază este ca toți membrii să se simtă bineveniți și toate vocile să fie auzite, apreciate și hrănite. Mediul pe care îl cultivăm este definit de dorința de a avea un impact pozitiv în viața celor din jur. 

Sănătatea este o consecință a stilului nostru de viață.

Pentru a te bucura de o viață armonioasă, de un corp sănătos și o minte activă, te vom încuraja să adopți un comportament proactiv, căutând mereu sensul și adevărul. 

Suntem responsabili pentru sănătatea noastră. 

Abordarea comunității Familia by Silvia Malik este una holistică, accentul punându-se pe a avea cu adevărat grijă de sănătatea ta, dar și în a te implica în viața celor dragi.  

Privim lumea cu multă curiozitate și deschidere. Ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră învățare și trăim cu dorința de a ne educa continuu. 

Învățăm din înțelepciunea persoanelor care au trecut prin provocări legate de sănătate și care au fost afectate de efectele adverse ale sistemului alopat. Suntem recunoscători pentru implicarea și munca lor pentru comunitate. 

Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice consacrate, dar și de experiența vastă a specialiștilor noștri. Echipa lucrează cu mult entuziasm și pasiune și este formată din medici (pediatru, veterinar, stomatolog), aromaterapeuti, specialiști în fitoterapie, în aromaterapia stresului, nutriționist, psiholog și mulți alții. 

În procesul de aprofundare a înțelegerii noastre asupra sănătății, reflectăm și asupra propriilor noastre identități, experiențe și asupra rolurilor pe care le jucăm în viața de zi cu zi. 

Reflectăm în mod constant și luăm măsuri pentru a face lucrurile mai bine. Știm că pentru a face cu adevărat diferența, este esențial să facem lucrurile din inimă, să ne asumăm propriile decizii și să ne alegem conștient acțiunile.   

Beneficiile oferite de comunitatea noastra/Care sunt avantajele inscrierii printr-unul  dintre consultantii echipei  FAMILIA doTERRA bySilvia? 

Ai propriul tau consultant, insa vei beneficia si de suportul echipei de specialisti. Te vei bucura de informatiile valoroase si sfaturi competente.  

Ai acces non stop la platforma de sprijin Discord si la chat-ul de urgenta, dar de asemenea si sprijinul telefonic al consultantului tau.  

Ai acces la resursele echipei, educatie online, materiale informative despre solutii naturale pentru problemele de sanatate, participi la video-urile cu informatii practice si sfaturi.    

Vei cumpara direct de la doTERRA, in urma inscrierii prin ID-ul consultantului din echipa noastra care este responsabil de tine. 

Vei beneficia de produse cu 25% mai ieftine fata de cei care nu doresc sa se inscrie. In plus, dupa 13 luni de la inscriere poti ajunge sa beneficiezi de o reducere suplimentara de 30% acordata prin puncte intoarse in contul tau doTERRA. Acest extra discount se va aplica daca vei plasa lunar comenzi LRP (Loyalty reward program) de minim 50 PV. Mai multe detalii poti gasi la sectiunea dedicata LRP.   

Ai garantia calitatii produselor primite, ele fiind expediate chiar de compania doTERRA. 

doTERRA livreaza in locatia aleasa de tine -oriunde in lume – in decurs de 3 – 10 zile. 

doTERRA iti ramburseaza taxele postale DPD la comenzile LRP. Vei achita 8,33 euro, dar vei primi in luna urmatoare 8.4 puncte, pe care le poti valorifica in produse gratuite.  

 Nu ai nicio obligatie. Ca si simplu consumator, cumperi ce doresti, daca doresti si cand doresti.  

Poti beneficia de o scanare gratuita Zyto o data pe luna. Scanarea se va face fie in orasul tau, fie in locatia cea mai apropiata de tine.  

Poti cumpera produsele online, poti achiti prin transfer bancar sau direct la banca.  

Te poti bucura de ofertele si reducerile doTERRA.  

Poti avea propriul birou si magazin virtual la doTerra. 

In baza comenzilor LRP efectuate, poti primi puncte cu care iti alegi ulterior produse gratuite.  

Te poti bucura de produse gratuite si multe alte avantaje si surprize. 

Te rasfeti de cateva ori pe an cu BOGO – Buy One Get One – platesti un produs si primesti alt ulei gratuit. 

Daca doresti sa iti obtii uleiurile esentiale in mod gratuit, consultantul tau te va indruma cu drag.  

Dupa un an de doTERRA, daca vei dori sa continui colaborarea, vei avea de achitat o taxa de membru anuala in valoare de aproximativ 18 euro, insa vei primi in schimbul ei un ulei esential Peppermint de 15 ml.  

Recomandări