Ofertele lunii IULIE

Pe langa ofertele doTERRA – în cadrul echipei avem ofertele noastre pe care le poti urmari pe TELEGRAM

Sau poti sa te alaturi grupului de MEMBRI pentru FACEBOOK https://www.facebook.com/groups/familiadoTerra
Sau grupul unde poti invita si prietenii care nu sunt memebri doTERRA https://www.facebook.com/groups/solutiinaturale

NOU! Capsule dublu compartimentate cu Turmeric 

dōTERRA a creat o combinație unică de ulei esențial de Turmeric și extract de Turmeric, într-o capsulă dublu compartimentată special concepută.

Puterea acestui supliment alimentar inovator constă în concentrarea a două familii unice de compuși extrași din rădăcina de turmeric. Prima este cea a curcuminoidelor, cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și pentru capacitatea de a susține un răspuns inflamator sănătos în organism. Celelalte componente cheie sunt turmeronii. Aceste molecule mici sunt recunoscute pentru beneficiile lor neuroprotectoare. Disponibile într-un format practic pentru uz intern, fiecare capsulă conține 2 picături de ulei esențial de Turmeric.

https://youtube.com/watch?v=NKmfary0RHs%3Fhl%3Dro%26cc_lang_pref%3Dro%26cc_load_policy%3D1%3Brel%3D0
Vezi video de prezentare aici

10% Reducere la Untul de corp cu Morcov (Sămânță) 

Produs la Ofertă Limitată

Hrănește-ți pielea cu proprietățile bogate și revigorante ale untului de corp cremos de la dōTERRA, disponibil numai în luna iulie cu o incredibilă reducere de 10%!

Îmbogățit cu uleiuri esențiale de Morcov (Sămânță), Mentă Creață revigorantă și Rozmarin energizant, acest produs hidratant de lux conține amestecul perfect de uleiuri de măsline, migdale dulci și jojoba, alături de unt de cacao, pentru a-ți lăsa pielea moale și catifelată. Dăruiește un parfum revigorant, cu efect de echilibrare, precum și o hidratare de durată a pielii.

CADOU: Produsul Lunii – Grapefruit Alb (5 ml) 

Exclusiv în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP)

GRATUIT la orice singură Comandă de Loialitate de 125 PV plasată până la 15 iulie inclusiv, bucură-te de Grapefruitul Alb, considerat cândva un „fruct interzis” și una dintre „cele șapte minuni ale Barbadosului”…

Denumirea de Grapefruit Alb este dată de culoarea cojii sale. Are caracteristici similare cu cele ale altor varietăți de grapefruit și este cunoscut pentru capacitatea sa de a binedispune. Deși nu este la fel de dulce ca ruda sa, grapefruitul roz, aroma sa evocă note fructate de citrice.

Primești GRATUIT Grapefruit Alb la orice singură Comandă de Loialitate de cel puțin 125 PV procesată până la 15 iulie 2023 inclusiv.

Comori exotice | Promoție pentru Enrolleri


Luna aceasta, bucură-te de produse exclusive la Ofertă Limitată, când înscrii membri noi în dōTERRA, cu promoția noastră pe mai multe niveluri dedicată Enrollerilor. Cei care se califică pot primi GRATUIT Yuzu (5 ml), Breu Branco (5 ml) și Iasomie (2,5 ml). Află mai multe despre Yuzu, Breu Branco și Iasomie din informațiile noastre detaliate și explorează beneficiile și utilizările acestor uleiuri rare.

Cum te califici

În iulie

  • Înscrie cel puțin 2 membri noi ca Membri sau Consultanți în perioada 1-31 iulie, fiecare cu câte o singură comandă de înscriere de cel puțin 100 PV și, în calitate de Enroller, primești un Yuzu (5 ml) GRATUIT.

SAU

  • Înscrie cel puțin 4 membri noi ca Membri sau Consultanți în perioada 1-31 iulie, fiecare cu câte o singură comandă de înscriere de cel puțin 100 PV și, în calitate de Enroller, primești un Yuzu (5 ml) GRATUIT PLUS un Breu Branco (5 ml) GRATUIT.

Bonus suplimentar în august!

Dacă cel puțin 4 dintre persoanele nou-înscrise calificate în iulie se înscriu în Programul de Recompensare a Loialității până la 31 august și procesează fiecare câte o singură Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 100 PV, Enrollerul va primi în plus GRATUIT uleiul exclusiv de Iasomie (2,5 ml).
Aici mai multe detalii

NOU! Produse reformulate 

Ceea ce este minunat în privința uleiurilor noastre esențiale este că evoluează odată cu plantele din care sunt obținute. Ca urmare a angajamentului nostru de a-ți oferi produse de cea mai bună calitate, am reformulat câteva produse dōTERRA îndrăgite.

Click pe denumirile produselor pentru a vedea informații despre produse.

PastTense™ (10 ml) – Descoperă formula actualizată a produsului PastTense™! Cu uleiuri esențiale de Eucalipt, Mușcată, Copaiba, Anason și Mentă Creață, te poți bucura în continuare de uimitoarele proprietăți relaxante ale acestui amestec reprezentativ. Noua formulă extraordinară a amestecului PastTense™ este disponibilă spre cumpărare atât în țările din UE, cât și în țările din afara UE, în vreme ce amestecul original PastTense™ va rămâne disponibil în țările din afara UE, până la epuizarea stocului.

dōTERRA Motivate™ (5 ml) – După lansarea flaconului cu bilă de 10 ml în prima parte a anului, acum te poți bucura de varianta de 5 ml. Alături de beneficiile suplimentare oferite de Vanilie și pentru a menține un profil aromatic proaspăt și mentolat, amestecul a fost reformulat cu Portocală Sălbatică, Lămâie, Mentă Creață, Lemongrass, Cardamom și Tonka (Boabe).

dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml) – În caz că ai ratat ultimele comunicări, am reformulat recent produsul dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml), dezvoltat cu Portocală Sălbatică, Anason, Ghimbir, Bergamotă, Ylang Ylang, Tămâie, Lemongrass, Tonka (Boabe) și Absolut de Vanilie, cu Ulei de Cocos Fracționat. Ca o rază de soare, îți poți păstra în continuare optimismul și energia pozitivă, cu amestecul nostru cu formulă nouă, care oferă aceleași proprietăți de ameliorare a dispoziției și beneficii unice.

xEO Mega™ – În caz că ai ratat comunicarea noastră recentă, xEO Mega™ a fost reformulat cu ulei de iarba-șarpelui (sămânță) și ulei de struguri (sămânță), cu mai multe beneficii datorită vitaminelor D și A și acizilor grași omega. 

*Beneficiile și utilizările se referă exclusiv la ingredientele din plante și la produsul specific despre care poate fi făcută afirmația.

Recomandări