NOUTĂȚILE lunii DECEMBRIE! Vetiver Touch (10 ml) ; Myrrh Touch (Smirnă, 10 ml).

Îți prezentăm Vetiver Touch într-un flacon cu bilă practic pentru uz zilnic!

Uleiul de Vetiver are un parfum complex și exotic, bogat și atractiv. Pentru a crea produsul Vetiver Touch, dōTERRA combină în mod expert uleiul esențial de Vetiver cu Ulei de Cocos Fracționat. Produsul este destinat utilizării înainte de culcare sau în cadrul unui regim de îngrijire și hrănire a pielii. Spre deosebire de uleiul esențial pur, aroma acestuia este mai delicată, iar aplicarea este facilitată de flaconul practic cu bilă.

INFORMATII PRODUS AICI

Considerat unul dintre cele mai valoroase uleiuri din lume, uleiul de Smirnă este acum disponibil în Europa într-un flacon cu bilă de lux!

De-a lungul secolelor, uleiul de smirnă a fost utilizat atât la meditație, cât și în cadrul practicilor de îmbălsămare. În prezent, continuă să fie foarte apreciat pentru valoarea sa în industria parfumurilor, bețișoarelor parfumate și tratamentelor de frumusețe.  dōTERRA combină uleiul esențial de Smirnă cu Ulei de Cocos Fracționat, pentru a crea un produs cu proprietăți de reîntinerire și hidratare, care va completa superb orice program zilnic de îngrijire a tenului.

INFORMATII PRODUS AICI

Recomandări