NOI LANSĂRI ÎN LUNA FEBRIARIE

ÎNVĂLUIE-ȚI SIMȚURILE CU MAGIA FLORALĂ A BLUE LOTUS TOUCH ȘI BUCURĂ-TE DE 2 NOI PACHETE AROMATOUCH PENTRU A PRACTICA TEHNICA ASEMENEA UNUI EXPERT

AromaTouch™ Refill Kit

Produsele tale pentru AromaTouch Technique sunt pe terminate? Încearcă acest pachet de rezerve gata de utilizare! Uleiurile esențiale și amestecurile din pachetul de rezerve AromaTouch sunt tot ce ai nevoie pentru a pune în practică fiecare pas din AromaTouch Technique și a oferi o experiență unică de utilizare a uleiurilor esențiale.

Cursul de certificare AromaTouch nu este inclus cu pachetul de rezerve.

DECOPERĂ MAI MULT

AromaTouch™ Training Kit – Curs inclus

Pachetul de formare AromaTouch îți oferă toate instrumentele necesare pentru a pune în practică tehnica transformatoare AromaTouch Technique. Include acces gratuit la Cursul de certificare doTERRA AromaTouch Technique oficial, predat de însuși creatorul AromaTouch, Founding Executive Dr. David Hill. După comandarea pachetului, vei primi un e-mail care îți asigură acces gratuit la cursul de certificare.

DESCOPERĂ MAI MULT

Blue Lotus Touch (Lotus Albastru)

Nymphaea caerulea

Învăluie-te în aroma lotusului albastru, o floare minunată, cunoscută pentru misterul și misticismul care o caracterizează. doTERRA Blue Lotus Touch combină Uleiul de Cocos Fracționat cu lotusul albastru, un extract foarte prețios, celebrat în cultura și arta egipteană. Extractul provine din florile plantei de Nymphaea caerulea, cunoscută și ca lotusul egiptean sau nufărul albastru. Dulce și provocatoare, aroma lotusului albastru este extrem de rară, îndrăgită și prețuită.

Beneficii primare

  • Folosit adesea ca ulei de masaj sau în timpul meditației.
  • Poate sprijini hidratarea generală a pielii.
  • Popular ca parfum personal atrăgător.
  • Gata de a fi aplicat, cu o bază de Ulei de Cocos Fracționat.

Utilizări

  • Aplică-l la punctele de puls pentru a încuraja centrarea și relaxarea pe tot parcursul zilei.
  • Integrează-l în rutina zilnică de îngrijire a pielii pentru a ajuta la menținerea barierei naturale de hidratare a pielii.
  • Aplică-l pe gât și încheieturi pentru un parfum personal atrăgător.

DESCOPERĂ MAI MULT

Recomandări