Mandarina verde

Introducere

Uleiul de mandarină verde este unul dintre cele mai speciale uleiuri de citrice de la doTERRA. Componenta principală a mandarinei verde este γ-terpinena, care este unică pentru acest ulei esențial. γ-terpinena poate susține funcția celularăsănătoasă atunci când este administrată intern. Pe lângă beneficiile sale biologice, γ-terpinena contribuie și la aroma distinctă și dulce de Mandarină verde.

Sursa

Povestea surselor pentru Green Mandarin este chiar mai specială decât chimia sa. Pe măsură ce fermierii cresc arborii de citrice care sunt folosiți pentru a produce unele dintre uleiurile noastre esențiale, arborele de mandarină (Citrus reticulata)trece printr-un proces greu de subțiere. Majoritatea fructelor tinere, necoapte, sunt îndepărtate în timpul acestui proces. Înainte ca acest ulei să fie adus pe piață, fructele necoapte erau lăsate pe pământ pentru a se descompune și a deveni parte a solului. Acum, acel fruct necopt este folosit pentru a produce un ulei esențial cu unul dintre cele mai unice profiluri chimice și aromatice din categoria noastră de citrice. Povestea sa face ca uleiul de Mandarină verde să fie unul dintre cele mai ecologice uleiuri individuale ale doTERRA.

Concluzie

Dacă nu ai experimentat deja beneficiile speciale ale acestui ulei esențial, noul tău ulei de citrice preferat poate fi chiar la un pas distanță. Încearcă să difuzezi Mandarina Verde pentru o aromă dulce, înălțătoare sau adaugă o picătură de Mandarină Verde în apa de băut pentru o aromă sporită.

Recomandări