Mai puțin stres cu Adaptiv

Stresul este ceva cu care ne confruntăm cu toții în fiecare zi. Poate veni sub forma unui test viitor, o întâlnire de afaceri importantă sau o mutare într-o casă nouă. Uneori, situațiile dificile pot fi prea greu de gestionat, lăsându-te să te simți copleșit și descurajat.

doTERRA a vrut să ofere o soluție naturală pentru acest lucru. După ani de cercetare și formulare, sistemul AdaptivTM a fost lansat în cadrul Convenției Globale Together din 2019. Acest sistem este conceput pentru a te sprijini în momentele de tensiune și stres, valorificând beneficiile puternice ale mai multor uleiuri esențiale și plante botanice.

Sistemul include Adaptiv Calming Blend, Adaptiv Touch și Adaptiv capsule. Fiecare dintre aceste produse se completează unul pe celălalt și îți oferă acces la beneficii aromatice, topice și interne. Deci, care este diferența dintre produse? Cum le folosești?

Adaptiv

Amestecul de uleiuri Adaptiv include Portocală sălbatică, Lavandă, Copaiba, Mentă, Magnolia, Rozmarin, Neroli și Sweetgum. Are un parfum dulce de citrice care este calmant și relaxant, făcându-l perfect pentru difuzare. Atunci când este aplicat local, Adaptiv poate, de asemenea, calma, ridica și crește sentimentele de liniște.

Iată doar câteva moduri prin care poți folosi acest amestec puternic:

  • Pune o picătură pe palmă, freacă mâinile și inspiră adânc.
  • Amestecă trei picături cu ulei de nucă de cocos doTERRA, ca parte a unui masaj relaxant.
  • Difuzează-l în casa ta pentru a promova o mentalitate centrată și calmă.
  • Adaugă trei până la patru picături într-o baie calmantă de sare Epsom. Adaptiv Touch Adaptiv Touch preia toate beneficiile amestecului calmant și îl face și mai convenabil. Vine într-o sticlă tip rolă de 10 ml, astfel încât să-l poți lua cu ușurință cu tine la serviciu, la școală sau oriunde te afli într-o situație dificilă. Amestecul

este, de asemenea, diluat în ulei de cocos fracționat doTERRA, care ajută la absorbție și permite aplicarea rapidă și ușoară ori de câte ori ai nevoie.

Există mai multe moduri în care poți utiliza Adaptiv Touch:

  • Masează-ți umerii și gâtul pentru a reduce tensiunea și a ameliora oboseala.
  • Rotește-ți încheieturile și tâmplele dacă simți că trebuie să îți recapeți rapid calmul.
  • Aplică pe punctele tale de puls pentru a promova sentimentele de echilibru. Capsule adaptive Amestecul de ulei Adaptiv nu este formulat pentru uz intern, motiv pentru care am creat capsule Adaptiv. Are efectele de stimulare a stării de spirit ale uleiurilor esențiale de lavandă, coriandru și fenicul și utilizează Sceletium și GABA studiate clinic pentru a sprijini răspunsurile emoționale sănătoase la factorii de stres cotidian.* Capsulele pot promova sentimente pozitive, încurajează relaxarea, susțin echilibrul emoțional și te pot ajuta să te adaptezi la situatii stresante.*

• Ia o capsilă pe zi pentru a combate stresul, tensiunea și sentimentele ocazionale de anxietate.*

Stresul în viață este inevitabil, dar sistemul Adaptiv te poate ajuta să faci față schimbărilor și tensiunii cu liniște și încredere calmă. Consultă aceste produse Adaptiv pentru tine și vei fi mai puțin stresat astăzi!

*Aceste afirmații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală.

Recomandări