DISCORD este platforma de sprijin si asistenta sau dispensarul virtual.

Familiadt.ro este o comunitate extrem de primitoare. Dorința noastră este de a încuraja oamenii să caute cea mai sănătoasă soluție pentru problema cu care se confruntă. Considerăm că informația de calitate trebuie să circule, tocmai pentru a atinge cât mai multe persoane.  

Te așteptăm cu drag în comunitatea noastră, unde poți beneficia de ajutorul echipei de specialiști.  

Ce este platforma DISCORD? 

DISCORD este platforma de sprijin si asistenta sau dispensarul virtual.  

Pe aceasta platforma ne unim experientele, cunostintele si inimile pentru a rezolva afectiuni fizice sau emotionale.  

Am abordat peste 300 de afectiuni. Vei gasi ajutor atat in folosirea uleiurilor esentiale, insa si solutii practice si resurse punctuale pentru diferite subiecte de interes.  

Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice consacrate, dar și de experiența vastă a specialiștilor noștri. Echipa lucrează cu mult entuziasm și pasiune și este formată din medici (pediatru, veterinar, stomatolog), aromaterapeuti, specialiști în fitoterapie, în aromaterapia stresului, nutriționist, psiholog și mulți alții.  

Invitatie catre platforma DISCORD:  

Aici poti regasi invitatie catre platforma DISCORD: https://discord.gg/SRwGbWV. In continuare, in categoria Resurse aditionale vei putea regasi tutoriale video sau pasii exact pentru inrolare. Platforma este dedicata doar membrilor care au cont doTerra la noi in echipa, adica in grupul Familia by Silvia Malik.  

 
Te rugam sa parcurgi cu atentie si rabdare regulile de conduita, tocmai pentru a te bucura de o experienta placuta si pentru a gasi informatiile cautate. Mentionam că pentru a beneficia de contul pe platforma Discord, îți va fi verificată identitatea.   

Aplicatia se instaleaza gratuit atat pe PC, cat si pe Mobil.  

Recomandări