Cele mai bune uleiuri esențiale pentru începători

Ești nou în ceea ce privește uleiurile esențiale? Nu ești sigur de cum ar trebui să începi? Deoarece există zeci de tipuri diferite de uleiuri, mai multe metode de aplicare și beneficii nemărginite care provin din utilizarea uleiurilor esențiale, poate fi puțin copleșitor dacă ești începător.

Iată trei dintre cele mai populare uleiuri esențiale de la doTERRA, împreună cu câteva idei pentru începători despre cum să le folosești:

Ulei de lămâie

Cu o mare varietate de utilizări, Uleiul de lămâie ar trebui să fie una dintre primele tale achiziții atunci când începi să utilizezi uleiuri esențiale. doTERRA Ulei de lămâie este luat din coaja de lămâie și are multiple beneficii, precum proprietăți de curățare și o aromă înălțătoare, energizantă, care poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit. Uleiul esențial de lămâie este unul dintre cele mai vândute uleiuri de la doTERRA, deoarece există nenumărate modalități simple de a încorpora utilizarea acestui ulei în viața de zi cu zi. Iată câteva idei despre cum să folosești uleiul de lămâie:

 • Adaugă câteva picături de ulei de lămâie într-o sticlă de pulverizare cu apă și utilizează-l pentru a pulveriza și curăța blaturile și suprafețele din toată casa.
 • Pune câteva picături de ulei de lămâie în difuzorul tău de uleiuri esențiale pentru a promova un mediu înălțător.
 • Adaugă ulei de lămâie într-un pahar cu apă pentru a curăța în mod natural corpul și pentru a ajuta la digestie.*
 • Spală-ți mâinile cu ulei de lămâie și apă caldă pentru a îndepărta reziduurile lipicioase sau grăsimea de pe piele.
 • Adaugă ulei de lămâie la deserturile tale preferate pentru un plus de aromă.

Ulei de lavandă

Un alt favorit al clienților doTERRA, Uleiul de lavandă, are multe utilizări pentru viața de zi cu zi. Aroma calmantă, florală – a uleiului de lavandă, îl face să fie uleiul perfect pentru difuzarea în casă, mai ales atunci când dorești să creezi un mediu liniștit. doTERRA Ulei de lavandă este derivat din floarea de lavandă și are capacitatea de a calma iritațiile pielii, de a promova un somn odihnitor* și de a ușurasenzațiile de tensiune.* Continuă să citești pentru câteva idei suplimentare despre cum să utilizezi uleiul de lavandă:

 • Utilizează ulei de lavandă pentru a promova senzația de respirație limpede și căile respiratorii deschise.
 • Încorporează Lavanda în rutina ta de îngrijire a pielii pentru a reduce aspectul imperfecțiunilor ocazionale ale pielii.
 • Adaugă câteva picături de Lavandă pe perne, lenjerie de pat sau pe tălpile picioarelor înainte de a merge la culcare pentru a promova un mediu propice somnului.
 • Poți lua intern ulei de lavandă pentru a ajuta la reducerea sentimentelor de anxietate.*
 • Combină ulei de lavandă cu apă într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează peste haine, lenjerie de pat sau mobilier pentru un miros curat și răcoritor.
 • Adaugă câteva picături de ulei de lavandă în șampon sau balsam pentru a menține scalpul curat și sănătos.

Ulei de mentă

Datorită naturii sale puternice și a numeroaselor utilizări, doTERRA Ulei de mentă este unul pe care îl dorești cu siguranță în colecția ta de uleiuri esențiale. Derivat din frunzele plantei de mentă, Uleiul de mentă este cunoscut pentru aroma sa de mentă, răcoritoare, care poate fi revigorantă și energizantă. Principalele beneficii ale uleiului de mentă sunt capacitatea sa de a promova funcția respiratorie sănătoasă și o respirație limpede*, de a respinge în mod natural insectele și de a promova sănătatea digestivă atunci când este administrat intern.* Citește mai multe despre cum să utilizezi uleiul de mentă mai jos:

Pentru o clătire de gură sănătoasă, combină uleiul de mentă cu ulei de lămâie și apă și clătește.

Pune o picătură de ulei de mentă în mână, freacă palmele și inhalează pentru o revigorare la mijlocul zilei.

Freacă mentă pe tâmple când te trezești dimineața pentru un plus de energie.

Ia una sau două picături de ulei de mentă într-o capsulă vegetală pentru a atenua durerile de stomac ocazionale.*

Adaugă o picătură de ulei de mentă în smoothie-ul sau băutura preferată pentru o aromă răcoritoare.

Adaugă ulei de mentă într-o compresă cu apă rece sau într-o baie de picioare pentru a te răcori atunci când ești supraîncălzit.

Difuzează ulei de mentă prin casă pentru a promova senzația de respirație ușoară. Dacă ești gata să experimentezi ceea ce au de oferit aceste uleiuri esențiale, ia în considerare comandarea unui Kit introductiv doTERRA. Kitul introductiv oferă sticluțe de 5 ml de ulei de lămâie, lavandă și mentă pentru a începe.

Dacă ai nevoie de mai multe idei despre cum să utilizezi uleiurile esențiale, aruncă o privire la cartea electronică doTERRA, Uleiuri esențiale pentru începători.

*Aceste afirmații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală.

Recomandări