Beneficiile Gua Sha și Yarrow

Gua sha (pronunțat „gwa shah”) este o tehnică chineză veche. În forma sa de bază, gua sha implică utilizarea unui instrument plat și neted pentru a răzui suprafețele corpului. Execuția exactă a tehnicii depinde de beneficiile și experiența pe care o cauți.

Gua Sha pentru Întregul Corp

În mod tradițional, gua sha se efectuează pe zone mari ale corpului, cum ar fi spatele, fesele, brațele, picioarele și gâtul. Gua Sha a fost efectuată până la punctul în care a produs vânătăi severe și a provocat leziuni sau rupturi ale pielii, ceea ce nu este recomandat. Gua Sha ar trebui să fie efectuat cu o atingere mai moderată. O oarecare înroșire temporară a pielii este normală, deoarece mișcările de răzuire sau mângâiere au scopul de a crește fluxul de sânge către piele.

Gua Sha facial

O tehnică facială gua sha a devenit recent populară în industria frumuseții naturale! Pentru această tehnică, se trece o piatră de gua sha – adesea făcută din cuarț sau jad – de-a lungul pielii feței într-o mișcare plată și lină. Când practici gua sha pe față, aplică o presiune ușoară. Nu este destinată să provoace roșeață, ci mai degrabă să ridice, să netezească și să facă pielea mai fermă în mod natural. Această tehnică este promovată pentru atenuarea liniilor fine și a ridurilor și, în același timp, pentru fermitatea și tonifierea formei feței.

Yarrow|Pom (ulei de Flori de soc) pentru Gua Sha

Înainte de a încerca gua sha, ai nevoie de un ulei sau un ser, astfel încât instrumentul gua sha să poată aluneca confortabil și lin pe piele. Stunningly blue

(Uimitor de albastru) Yarrow|Pom (flori de soc) este opțiunea ideală pentru gua sha facial.
O combinație de ulei esențial de soc și ulei de semințe de rodie presate la rece – Yarrow|Pom hrănește și calmează pielea. Uleiul esențial de soc revitalizează pielea și promovează aspectul tenului tânăr și sănătos, în timp ce uleiul de semințe de rodie este bogat în acid punicic și protejează pielea.

Yarrow|Pom (uleiul de flori de soc) este un ser cu ulei relativ vâscos, care își ia timp să se înmoaie și să se absoarbă lent în piele, ceea ce va ajuta piatra ta de gua sha să alunece cu ușurință pe parcursul întregii tehnici, ceea ce poate contribui la reducerea aspectului petelor și oferă pielii o strălucire vibrantă!

Yarrow|Pom Body Renewal Serum și Gua Sha (Ser de împrospătare pentru corp de flori de soc și Gua Sha)

Pentru gua sha realizat la nivelul întregului corp, Yarrow|Pom Body Renewal Serum este însoțitorul perfect. Pe lângă uleiul esențial de soc și uleiul din semințe de rodie (și beneficiile acestora), serul conține ulei de jojoba, ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de avocado, ulei de semințe de struguri, ulei de argan, extract de semințe de cafea, precum și mușețel roman, Yuzu, Peppermint și Cananga. Acest ser este profund hidratant și revitalizant pentru piele.

Colecția de frumusețe Gua Sha

Pentru o perioadă limitată, doTERRA oferă o colecție specială de frumusețe Gua Sha de sărbători. Include o frumoasă piatră gua sha de cuarț în formă de inimă, o sticlă de 15 ml de Yarrow|Pom și o sticlă de 44 ml de Yarrow|Pom Body Renewal Serum. Această colecție cuprinde tot ce ai nevoie pentru a-ți începe propriul regim de frumusețe naturală gua sha!

Recomandări