10% reducere la Clary Sage (15 ml) în luna FEBRUARIE

Bucură-te de unul dintre cele mai relaxante și calmante uleiuri cu 10% REDUCERE toată luna FEBRUARIE.

Calmant și relaxant, uleiul esențial de salvie este utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale calmante și liniștitoare prin aplicare pe piele. De asemenea, favorizează echilibrul emoțional. Principala componentă chimică a uleiul de salvie este acetatul de linalil, care face parte din grupul esterilor, conferindu-i proprietăți de relaxare, calmare și echilibrare dintre cele mai puternice în rândul uleiurilor esențiale.

Beneficii primare

  • Fiind unul dintre uleiurile esențiale cele mai eficace pentru calmare și echilibrare, salvia asigură numeroase beneficii prin uz extern.
  • Uleiul esențial de salvie este un ingredient fundamental al amestecului brevetat pentru zile delicate ClaryCalm de la dōTERRA.
  • Utilizat în Evul Mediu pentru beneficiile sale asupra pielii, continuă să fie apreciat pentru beneficiile pe care le oferă prin aplicare locală.
  • Uleiul de salvie favorizează relaxarea, pregătindu-te pentru un somn odihnitor.
  • Calmează și liniștește pielea când este aplicat local și sprijină aspectul sănătos al părului și scalpului.

Salvia pentru sănătatea femeilor

Uleiul esențial de Salvie este un ingredient de bază al amestecului exclusiv pentru zile delicate ClaryCalm™ de la doTERRA. Este unul dintre uleiurile esențiale cu cel mai puternic efect relaxant, liniștitor și de echilibrare emoțională. Salvia are o aromă plăcută, de ierburi, ușor florală, care contribuie la calmarea și echilibrarea stărilor emoționale intense. În timpul menstruației, masează trei-cinci picături pe abdomen, pentru un efect de calmare a durerii.

Utilizări

  • Combină-l cu Ulei de cocos fracționat dōTERRA pentru un masaj cu efect calmant sau de întinerire a aspectului pielii.
  • În timpul ciclului menstrual, atenuează durerile abdominale aplicând ulei de salvie pe zona dureroasă și masând.
  • Crește eficacitatea șamponului și balsamului, adăugând una sau două picături de ulei de salvie.

MAI MULTE DETALII

Recomandări